Geweldig tuinfeest als afsluiter NK Little League

Zowel Honkbal als Softbal heeft zijn populariteit al aardig gewonnen in Nederland en zo ook onder onze jeugd. Zoals de inleiding al heeft doen vermoeden Little League Baseball en Softball is komen overwaaien uit Amerika zodat onze jeugd ook Honkbal en Softbal wedstrijden kan beleven.

NK Little League

Zo ook in Nederland worden soft -en honkbal competities georganiseerd zoals de Nederlandse Kampioenschappen, dit jaar gehouden in het Pinksterweekend. Het NK Little league kent 4 verschillende leagues.

Little leagues (littles)

Intermediate league

Junior league

Senior league

Geslaagd tuinfeest

Als grote afsluiter om deze Nederlandse Kampioenschappen te vieren werd een geweldig tuinfeest georganiseerd. Voor de volwassenen werd de spanning weer goed opgebouwd met online slots op een groot scherm geprojecteerd.

Naast een overheerlijke barbecue werd de Little League nog eens nagebouwd met een WI aangesloten op een groot scherm zodat de jeugd de prestaties in het NK little league nog eens lekker konden naspelen.

In het ene deel van de tuin klonken de luidkeelse aanmoedingen van de jongeren om elkaars slagkracht te bekrachtigen terwijl in het andere deel van de tuin onder de volwassenen de spanning al aardig aan het oplopen was met de leukste gokkasten van Kansino heel duidelijk te volgen op het grote scherm.

NK Little Leagues zorgt voor nieuwe fans

Zoals ieder jaar door leuke evenementen te organiseren rondom de NK Little Leagues trekt dit steeds weer nieuwe fans. Zo ook dit jaar weer zijn er veel potentiele slagjongens en meisjes die hun interesse hebben getoond. Wil je meer weten over evenementen en technieken over de diverse vormen van Baseball lees ook eens onze andere artikelen over o.a Honkbal, softbal en baseball5!