Mannen van team Kingdom of the Netherlands pakken zilver op EK

Met zijn allen hadden we ons klaargemaakt voor de strijd op weg naar de halve finale Slowpitch Softball in Italiƫ. Aan alles is gedacht. Lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk ook een levensgroot scherm om alles goed te kunnen volgen. Vol in baseball tenue waren we er helemaal klaar voor.

Gaan onze mannen die gouden plak behalen? Maar zelfs al zou dit niet het geval zijn, dan zijn we nog apetrots want de slowpitchers van Oranje hadden al een mooie prestatie neergezet door hun slag zo ver te slaan.

Wat de uitslag ook gaat worden, wij hadden een gezellige evenement georganiseerd met na afloop een Kansino feestje om de spanning er nog even flink in te houden. Het grote scherm leende zich daar perfect voor want door de live dealer van Kansino op het scherm te projecteren was alles goed te volgen en waanden we ons in een echt Kansino. Met de vele speeltafels beschikbaar op Kansino Nederland moest dit een geweldige afsluiter gaan worden en dat werd het ook!

Na goeie start flinke tegenslag

Ongeslagen gingen de slowpitchers van Oranje naar de tweede ronde waar hun aardig wat tegenslagen te wachten stond. Maar dat mocht ons enthousiasme en liefde voor het team niet drukken. Ondanks dat de Team Kingdom of the Netherlands twee wedstrijden hadden verloren wisten ze door de eerder behaalde punten zich toch te kwalificeren voor de halve finale.

De Hollands slowpitchers kwamen uit tegen Groot Brittanniƫ in de halve finale en ondanks de gewonnen strijd met 18-12 was dit helaas niet voldoende om door te stoten naar de finale. Het Belgische team had namelijk een goede wedstrijd neergezet door met 33-13 Duitsland te verslaan en dit was zelfs met 16 runs niet meer in te halen door de mannen van Oranje.

Geslaagd evenement

Zilver was nog steeds een hele goede prestatie dus dit was zeker een feestje waard. We hadden alles nauw op de voet kunnen volgen op het grote scherm en na afloop hadden we nog even de spanning opgezocht in de vele kanspelen van Kansino, ook allemaal prima te volgen op het grote scherm. Al met al was het een geslaagd evenement. Op naar het volgende EK!