Nieuws en evenementen Honkbal: Slagkracht Canada te groot.

De strijd om de felbegeerde Canada Cup is weer in volle gang. Echter in de vierde wedstrijd om deze cup heeft Team Kingdom of the Nederland het zwaar te verduren gehad omdat Canada’s slagkracht te overweldigend was!

Cananda hield hoog tempo

In de beginfase was de toon al gezet door een two-run homerun waardoor er al een 2-0 achterstand ontstond. Rebecca Soumeru kreeg het dus zwaar in haar taak om ons land te verdedigen tegen werelds nummer 3 op de ranglijst. En alsof dat niet genoeg was, kwam daar nog eens een solo homerun bovenop. Dit tempo hield aan in tweede inning doordat het Canadese team de bal over het hek sloeg wat ruimte gaf voor een 3-run homerun.

Nederland slaat terug in derde inning

Door een veldfout aan Canadese zijde wist Cindy van der Zanden een punt te scoren door een bases loaded walk en de tweede punt werd gescoord door Britt Vonk met een RBI double. Nederland probeerde dus terug te komen, maar kon de slagkracht van Canada niet bijbenen waarmee de eindscore eindigde op 11-3 voor Canada.

Stoom afblazen

Na zo’n wedstrijd is het tijd om even wat stoom af te blazen want de prestaties van Nederland bleven ver achter deze keer. Wanneer je van sport houdt dan houd je van spanning dus een mooie gelegenheid om de spelkansen op Kansino te verkennen. Zo ben je even afgeleid van alle telleurstellingen met de verschillende spelvormen die je kan kiezen bij Kansino. Wie maakt de grote slag bij Kansino? Altijd weer spannend wat je dit keer gaat scoren!

Laatste groepsfase

Nu moet Nederland uit tegen de Calahoo Erins, nationaal kampioen van Canada, die tegenslag leden tegen Canada en de Filipijnen maar wonnen van Mexico en Aussie Development Spirit. Wat zal deze strijd voor de tweede plaats in de poule gaan opleveren? In spanning wachten we af!